Bakgrund
Heda är ett företag som tillverkar marknadens bästa hybridbjälklag – ett byggelement som används i bland annat flerbostadshus. Förutom stabilitet får man också riktigt bra ljudisolering. Vårt uppdrag var att nå ut med det budskapet till vår målgrupp: medelålders män i byggsektorn.
Utmaning
Införsäljningen är ofta lång och det är svårt att överhuvudtaget få till ett möte med kunden. Får vi bara möjligheten till ett möte ger det många gånger bättre förutsättningar att få vara med och räkna på jobben. Vi har en tydlig avgränsad målgrupp, insikt om unikiteten med produkten och en konkret målsättning; Boka möten.
Lösning
För att nå den svårflörtade målgruppen tog vi ett annorlunda grepp. Vi tog reda på vilket ljud man stör sig mest på från grannar. Hög musik låg i toppen. Och i stället för att höja våra röster – så gjorde vi precis tvärtom. Vi satte ihop ett band. Och tillsammans skapade vi Världens tystaste hitlåt. Så att alla ska förstå hur bra ljudisolering känns.
Denna landade i form av en limiterad singel på var och ens av deras skrivbord med ett budskap som förklarade att de skulle gå in på vår kampanjsajt för att se filmen. På kampanjsajten fanns dessutom all information de kunde tänkas behöva veta om bjälklagen.
Vill du veta mer? Kontakta:
Stefan Wiklund, strateg och kundansvarig
+46 (0)73 - 02 99 445 | stefan.wiklund@consid.se
Back to Top