E-handel
Med över 100 år i branschen är Bergans of Norway en av Nordens ledande aktörer inom utvecklingen av funktionell friluftsutrustning och tekniska plagg. Företaget har sedan länge ett nära samarbete med ett team av professionella polarfarare och äventyrare. Nu sökte Bergans ett nytt partnerskap som kunde erbjuda kompetens och kunskap för att optimera företagets digitala närvaro. Bergans hade ett konkret behov av att uppdatera sin hemsida samt utveckla sina digitala lösningar, och då i synnerhet funktionerna för produktförsäljningen online.  
Lösning
Ett starkt krav för den nya e-handelslösningen var att användarupplevelsen skulle optimeras för handhållna enheter som mobiltelefoner. Consid skapade ett nytt visuellt uttryck med förbättrad UX-design och stärkte också SEO-optimeringen för att öka trafiken från en av Bergans viktigaste källor.

Resultat
Istället för att bygga om hela plattformen, gjorde vi ändringar och uppdateringar på frontend- och contentnivå. Mycket positiva resultat har uppmätts sedan lanseringen av den nya webbsajten; i augusti 2018 hade insatserna lett till en försäljningsökning på 421 procent och en ökad konverteringsgrad på 300 procent, jämfört med samma period föregående år.
Vill du veta mer? Kontakta:
Gustav Enocksson, Key Account Manager National Sales
+46 (0)730-433 00 46 | gustav.enocksson@consid.se
Back to Top